|

16:30 - 20:00

Round Table voor Risk Managers van grotere ondernemingen

Op 6 november 2018 organiseert EXB Software weer in samenwerking met Agilos Risk Service onze Round Table voor Risk Managers van grotere ondernemingen. De voorgaande edities van de Round Table zijn door de deelnemers zeer positief gewaardeerd.

Doelstelling van deze sessie is het delen van onze kennis en het uitwisselen van ervaringen met vakgenoten over het onderwerp Risk Management. Tijdens de Round Table zal Anita van Diepen, een van de deelnemende Risk Managers, een korte inleiding geven over haar ervaringen bij de opzet en ontwikkeling van Risk Management binnen haar onderneming, Turien & Co.

Aansluitend kunt u, aan de hand van een aantal thema’s, met collega’s van gedachten wisselen over de uitdagingen bij de praktische invulling van Risk Management binnen uw onderneming en van gedachten wisselen over de recente ontwikkelingen op dit gebied.

De Round Table vindt plaats op 6 november a.s. op een prachtige locatie met uitzicht op de golfbaan “The Dutch” in Spijk, waar onlangs het KLM Open is gehouden. De ontvangst is om 16:30. De bijeenkomst begint om 17:00 en zal om 20:00 uur zijn afgelopen. Tijdens de Round Table wordt een maaltijd verzorgd; mocht u speciale wensen hebben wilt u ons die dan doorgeven.

We gaan ervan uit dat we opnieuw een inspirerende bijeenkomst zullen hebben.